Tuesday, June 15, 2010

BLOGSPOT | Saya Masih Baru Lagi Disini

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepa sahabat-sahabat blogger sekalian. Saya masih baru lagi dengan dunia blogger. Bah kan sekarang ni pun saya masih kurang faham dengan alat yang disediakan oleh pihak blogger. Dari hari ke sahari minat saya dalam dunia blogger ini semakin mendalam. Dan bila saya perhatikan blog-blog yang ada di internet, timbul rasa ingin untuk mendekatkan diri untuk belajar mengena blog.  Saya perhatikan bermacam-macam bisnes boleh dibuat dari blog. samada yang free ataupun yang berbayar. Kepada sahabat-sahabat yang ingin membantu saya untuk lebih mengenali blog, sila tinggalkan saranan dan tunjuk ajar di ruangan komen dibawah.

p/s: macammana nak buat free online income???


1 comment:

DaHLia said...

free online income?
jom bernuffnang dulu :)
kat blog akak ada pasal NUFFNANG ni